Discuss Date Rollover Issue

Home Page forums Autodesk/Discreet General (Discreet) Discuss Date Rollover Issue

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • Author
    Posts
  • #199694
    Anonymous
    Guest

    Discuss the Date Rollover Problem here. Once you’ve installed the fix, please share your experience.

    #208779
    Anonymous
    Guest

    FYI – I just downloaded the patch and PDF instructions and installed on two machines (Onyx2 and Tezro running 5.52 Inferno / 8.52 Flame – both on 6.5.23). Install was easy following step by step instructions in the PDF.

    #208781
    Tom
    Participant

    patch installed without problems for

    inferno 4.7.4 on Onyx2,Onyx IR Rack and Onyx IR Deskside (IRIX 6.5.16)

    pdf documentation explained everything.

    tom tiller
    second unit services

    #208785
    Andy Milkis
    Participant

    2 Octane 2s and and Onyx2 IR … no problems.

    -Andy

    #208780
    Anonymous
    Guest

    We have added the fix here locally to my inferno/Onyx 2.

    There are now bug fixes for all versions of the software.

    It is also working with the next version of the release code – which is just coming out of beta.

    For those of who want to know more we’ll be doing a Q&A with Discreet tomorrow – where we’ll try and find out more behind the mysterious date problem.

    Mike
    Co-founder fxguide

    #208782
    sinancg
    Participant

    Did the update for our 2 Infernos(one on Onyx 2 the other on Onyx350), 2 Smokes and a Flame. Informed a couple of old colleagues about the issue, I hope they take care of their old Flint 5.5 and Flint 6.x.

    When applying the patch the inferno on Onyx2 gave the message
    “driver not found for ide device”
    before the usual barrage of messages.

    It doesn’t effect the system though…

    Sinan Vural

    #208783
    -k
    Participant
    Quote:
    When applying the patch the inferno on Onyx2 gave the message
    “driver not found for ide device”
    before the usual barrage of messages.

    Got the same message on our onyx2 though that does’nt seem to be a problem(?). Smoke(octane) and flame(octane2) patched without problems….

    -k

    #208784
    Cemoz
    Participant

    Everything is working smoothly with our smoke on Octane MXE (stonewire ver. 2.3) after the update …

    #208786
    Ian Mapleson
    Participant

    Sorry for bumping an old thread…

    I have an Effect O2 which is suffering from this issue. Does anyone have the patch archive files
    for Effect on O2 please? I can’t find them anywhere.

    Rough guess, perhaps the file name would be something like, “effect603_o2_w_rolloverfix.tar”?

    Thanks!!

    Ian.

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
Copy link
Powered by Social Snap